jobboards
jobboards

Jobboards? Binnen 2 jaar zijn ze allemaal verdwenen

Aldus Arjan Elbers in een interview op de website werf-en.nl

De nuance in dit artikel zit hem in het businessmodel. “Als ze over 2 jaar hun businessmodel nóg niet hebben veranderd, is het over en sluiten voor de traditionele jobboards”, voorspelt Arjan Elbers.

Het businessmodel is niet ons vak, het vinden van de perfecte kandidaat wel.
De tijd dat je een vacature kon plaatsen op een vacaturesite, je ogen dicht kon doen, je voeten op je bureau kon gooien en wachten totdat de perfecte kandidaat zich meldt, zijn allang voorbij. De kandidaten zijn juist degenen die hun voeten op het bureau hebben gegooid en we geven ze geen ongelijk! Er zijn zoveel mooie vacatures waar uit gekozen kan worden en de baan waarin ze zitten is vaak ook een plek waar helemaal niets mis mee is.

Daarom gaat Hanzeland al langere tijd op een andere manier met vacaturesites om.
Natuurlijk plaatsen we nog steeds vacatures op de juiste plaatsen online, maar onze strategie omvat meer dan het knippen en plakken van een vacaturetekst.
Als dé personeelsintermediair van de Regio Zwolle weten wij de juiste wegen te bewandelen, zowel on- als offline. Op een proactieve manier weten wij contact te leggen met goede kandidaten die door het plaatsen van een vacature nooit gevonden zouden worden.

Al een tijdje op zoek naar de perfecte kandidaat en nog niet gevonden via een jobboard? Wij helpen u graag!
Klik hier voor persoonlijk contact met ons team

 

Wilt u het hele interview lezen met Arjan Elbers?
https://www.werf-en.nl/jobboards-binnen-2-jaar-verdwenen/

 

Meer informatie?

Neem contact met ons op

Feedback