personeel

Personeel hoeft niet duur te zijn!

Cristian Prins Benjamins

Personeel gezocht? Hanzeland Personeelsdiensten heeft inzicht in verschillende subsidieregelingen die voor u als organisatie voordeel kunnen opleveren.

Karsten Bos, senior consultant bij Hanzeland Personeelsdiensten is nauw betrokken bij de samenwerking van de Gemeente Zwolle en het UWV om zowel regionaal als landelijk mee te denken in oplossingen voor werkzoekenden. Een voorbeeld hiervan is ‘Project ontsluiting Cv’s’. Met dit project wordt er mede door de Gemeente Zwolle een bestand met langdurig werkzoekenden met verschillende arbeidsintermediairs gedeeld en gekeken naar mogelijkheden die andere organisaties naast de Gemeente Zwolle kunnen bieden.

Zo zijn er subsidieregelingen voor zowel organisaties als werkzoekenden bij het plaatsen van mensen. Een organisatie kan een subsidie ontvangen om bijvoorbeeld de eerste twee maanden of het eerste half jaar een werkzoekende voor een gereduceerd tarief aan te nemen. Ook zijn er voor de groep werkzoekenden mogelijkheden voor gerichte opleidingen binnen een openstaande functie.
Heeft u vragen of wilt u meer informatie dan kunt u altijd contact opnemen met Karsten Bos.

Meer informatie?

Neem contact met ons op

Feedback