Maak kennis

Een kijkje binnen bij Hanzeland Personeelsdiensten

Zo werken wij

Hanzeland Personeelsdiensten is een allround personeelsintermediair die personeel zoekt en vindt voor bedrijven in de wijde omgeving van Zwolle. Uitzenden, werving en selectie, detachering en payrolling behoren tot ons dienstenpakket.

We doen dat door jou als werkzoekende serieus te nemen. Of je nu graag hogerop wilt of tijdelijk geen baan hebt en staat te popelen om weer aan de slag te gaan, bij ons ben je méér dan alleen een cv. Wij werken transparant, met vaste aanspreekpunten en maken de dingen niet moeilijker dan ze zijn.

Een praktijkvoorbeeld: wanneer je tijdens een speeddate van het UWV met één van onze consultants spreekt is dat nooit voor niets. Je krijgt altijd een reactie.

Hanzeland Personeelsdiensten - Klantervaringen

Branches

Hanzeland Personeelsdiensten heeft klanten in een breed scala aan branches en is vooral sterk in het leveren van personeel aan het MKB en familiebedrijven. Vanzelfsprekend draait het voor een groot deel om de competenties van jou, maar ook dien je goed te passen binnen de specifieke bedrijfscultuur die dit soort bedrijven vaak kenmerkt. De ‘klik’ moet er zijn. Wij kennen onze klanten en hun mores en kunnen daardoor goed inschatten of je goed bij het bedrijf past.

Meer informatie?

Neem contact met ons op

Feedback