Garanties

In onze dienstverlening leggen we de lat hoog! Interne processen worden kritisch gemonitord en daar waar nodig aangescherpt. Hanzeland PD is overigens NEN-4400 gecertificeerd en ingeschreven in het register Stichting normering Arbeid.

Voor technische ondernemingen maken wij veelal gebruik van de G-rekening, een zekerstelling voor tijdige en correcte betalingen aan de belastingdienst.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Op verschillende manieren neemt Hanzeland Personeelsdiensten verantwoordelijkheid voor kwetsbare mensen in binnen- en buitenland. Zo zet eigenaar Jaap Bolt zich als ambassadeur van het VNO-NCW wekelijks enkele uren in voor mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. Hij wijst bedrijven op de kwaliteiten en voordelen die deze mensen te bieden hebben.

Logo VNO-NCW Garanties

Daarnaast is Hanzeland Personeelsdiensten de vaste sponsor van Stichting Sampark die zich bezighoudt met onderwijsprojecten op het platteland van India en de sloppenwijken van New Delhi. Door middel van deelname aan een rally en een golftoernooi schenken wij twee keer per jaar een substantiële bijdrage aan dit goede doel.

Venture Group

Hanzeland Personeelsdiensten is onderdeel van de Venture Group: een conglomeraat van solide en betrouwbare bedrijven uit Genemuiden. Wij ondersteunen en versterken elkaar.

Meer informatie?

Neem contact met ons op

Feedback