Onze diensten

Uitzenden

Uitzenden biedt een ondernemer flexibiliteit in drukke of minder drukke tijden. Een uitzendperiode kan gebruikt worden om de proeftijd te verlengen en te kijken of de werknemer goed bevalt en in aanmerking komt voor een vast contract. Daarnaast is het bij Hanzeland Personeelsdiensten mogelijk om een werknemer tot 5,5 jaar lang tijdelijke contracten aan te bieden.

Werving en selectie

Met de juiste functieomschrijving en door middel van gerichte arbeidsmarktcommunicatie, gaan wij op zoek naar een aantal geschikte kandidaten om voor te dragen voor een vaste aanstelling bij onze klant.

Payrolling

Met payrolling kunnen wij ondernemers veel regelwerk uit handen nemen. Wij verzorgen de administratie rondom arbeidscontracten, werkgeverslasten, werkgeversrisico’s en natuurlijk het salaris van de medewerker. Via ons kan een medewerker tot 5,5 jaar tijdelijk in dienst blijven.

Detachering

Wanneer een bedrijf tijdelijk extra personeel nodig heeft om bijvoorbeeld een project af te ronden, detacheert Hanzeland Personeelsdiensten een aantal werknemers van het type ‘niet lullen, maar poetsen’.

Meer informatie?

Neem contact met ons op

Feedback