Over Hanzeland Zorg

De zorg is een vak op zich, zo weten de medewerkers van Hanzeland Personeelsdiensten uit eigen ervaring. Wij kennen de zorg van binnenuit en spreken de taal van de branche, waardoor we ons kunnen verplaatsen in zowel de medewerker als de organisatie. Wij weten hoe belangrijk korte lijnen, vaste aanspreekpunten en inzicht in de werkwijze van een afdeling zijn.

Hanzeland Personeelsdiensten helpt organisaties in de thuiszorg, de ouderenzorg, de gehandicaptenzorg en de psychiatrie, alsook de Praktijkondersteuning Huisartsen (POH) aan personeel. Wij richten ons op de care-kant, zowel ambulant als intramuraal. Omdat op deze vlakken de zorgzwaarte toeneemt, wordt ook steeds meer gevraagd van de medewerkers. Wij zoeken daarom personeel voor functies vanaf niveau 3.

Als zorgmedewerker breng je niet alleen je professionele kwaliteiten, maar ook je eigen persoonlijkheid en stijl mee. De klik met de zorgvrager is belangrijk en een vertrouwensrelatie is onmisbaar. Professionals die via Hanzeland Personeelsdiensten voor zorgorganisaties werken zijn daarom bereid om net dat stapje extra te doen en een tandje bij te zetten om de patiënt of oudere een fijn moment te bezorgen. We leren iedere sollicitant daarom graag kennen voordat hij of zij op sollicitatiegesprek gaat bij onze klant.

Meer informatie?

Neem contact met ons op

Feedback