Hanzeland Personeelsdiensten

Onze Diensten

Uitzenden

Uitzenden

Wanneer je via Hanzeland Personeelsdiensten op uitzendbasis bij één van onze klanten gaat werken, is het dienstverband in eerste instantie tijdelijk. Daar hoeft het echter niet bij te blijven. In zestig tot zeventig procent van de gevallen mondt een uitzendcontract uit in een vaste aanstelling. Een uitzendkracht die bij onze klant in vaste dienst komt beschouwen wij als de kroon op ons werk.

Werving & Selectie

Op het moment dat onze klanten personeel nodig hebben voor een vaste aanstelling, zoekt en selecteert Hanzeland Personeelsdiensten een aantal kandidaten. Wij willen jou als werknemer en als persoon graag leren kennen, dus wanneer je via ons solliciteert op een functie bij onze klant, nodigen wij je eerst uit voor een kennismakingsgesprek.

Werving & Selectie
Maak je profiel

Upload je CV

Upload nu je CV en laat Hanzeland Personeelsdiensten jou helpen met het creëren van jouw volgende carrièrestap! Wij weten dat het vinden van een geschikte baan niet altijd even makkelijk is. Daarom gebruiken we onze netwerken en proactieve marktbenadering om voor jou, de ideale baan, te vinden. We doen het samen!

pesson
Detacheren

Detacheren

Detacheren is een vorm van uitzenden met dit verschil dat je méér rechten hebt dan een uitzendkracht. Zo kan je niet van de ene dag op de andere dag worden ontslagen en heb je vanaf dag één recht op aanmelding bij ons pensioenfonds Stichting Pensioenfonds voor Personeelsdiensten (Stipp). We bieden je een tijdelijk contract aan, dat gelijk loopt met de inleenovereenkomst van het inlenende bedrijf/organisatie. Detacheren is te vergelijken met een arbeidsovereenkomst. Je hebt een begin- en einddatum en vaste uren per week.

Payroll

Je hebt een werkgever gevonden – of hij jou – en je werkgever wil nog een slag om de arm houden bij het aanbieden van een arbeidscontract. Dan biedt payrolling een oplossing. Jij hebt je baan met alle zekerheden van dien en je werkgever is nog even gevrijwaard van het formele werkgeverschap. Het enige verschil is dat je je salaris via ons ontvangt. Vanzelfsprekend heb je recht op vakantiedagen en doorbetaalde feestdagen. Je salaris-inschaling doe je samen met je werkgever.

Payroll
Contact

Stuur ons een mail

Onze deur staat open voor al je vragen en opmerkingen. We helpen je graag verder. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

png