people

Hanzeland Personeelsdiensten

Terug naar de menselijke maat. Hanzeland Personeelsdiensten is opgericht in 2004, met de gedachte aan een transparant werkende arbeidsmarktintermediair die zowel werkgevers als werkzoekenden goed kent. We leveren gekwalificeerd personeel op alle niveaus aan bedrijven in diverse branches, van machinebedieners tot directeuren.

Onze kracht ligt in het bedienen van het MKB en familiebedrijven in de regio Groot Zwolle, waarbij we niet alleen kijken naar competenties maar ook naar de bedrijfscultuur. De 'klik' moet er zijn, en dankzij onze grondige kennis van onze klanten kunnen we goed inschatten wie bij welk bedrijf past.

Sinds 2024 zijn we onderdeel van Werkplan, opgericht door Anis Jadib. Dit heeft ons netwerk en expertise verder versterkt, waardoor we nog beter kunnen inspelen op de behoeften van zowel werkgevers als werkzoekenden.

jobBox

Werkzoekende

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in je carrière? Laat Hanzeland Personeelsdiensten je helpen bij het vinden van de perfecte baan! Als één van de toonaangevende uitzendbureaus bieden wij je een scala aan mogelijkheden in verschillende industrieën en functies.

jobBox

Werkgever

Hanzeland Personeelsdiensten helpt bij het vinden van de juiste kandidaten voor jouw vacatures en denkt mee over de juiste arbeidsvoorwaarden voor jou en je medewerkers. Dit doen we door een langdurige relatie aan te gaan, zodat we elkaar goed leren kennen.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Hanzeland Personeelsdiensten is een allround personeelsintermediair die personeel zoekt en vindt voor bedrijven in de wijde omgeving van Zwolle. Uitzenden, werving en selectie, detachering en payrolling behoren tot ons dienstenpakket.

We doen dat door jou als werkzoekende serieus te nemen. Of je nu graag hogerop wilt of tijdelijk geen baan hebt en staat te popelen om weer aan de slag te gaan, bij ons ben je méér dan alleen een cv. Wij werken transparant, met vaste aanspreekpunten en maken de dingen niet moeilijker dan ze zijn.

Een praktijkvoorbeeld: wanneer je tijdens een speeddate van het UWV met één van onze consultants spreekt is dat nooit voor niets. Je krijgt altijd een reactie.

people

Onze onderneming

Ontmoet ons team

Onze ervaren medewerkers werken samen met jou om je skills en doelen te begrijpen, zodat we je kunnen matchen met de juiste werkgever. Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke opdracht, een contractbaan of een vast dienstverband, wij zijn hier om je te helpen. Meld je nu aan bij ons uitzendbureau en ontdek de nieuwe mogelijkheden voor je toekomst!

jobBox
Anis Jadib

Owner

Meppel, Zwolle
038-4229231
jobBox
Debbie Schwering

Organisatietovenaar

Meppel, Zwolle
038-4229231
jobBox
Charlotte Smit

Consultant

Zwolle
038-4229231
jobBox
Rob Verheijen

Passiebeheerder

Meppel, Zwolle
038-4229231
jobBox
Cristian Prins Benjamins

Consultant

Zwolle
038-4229231