Hanzeland Personeelsdiensten

Werken bij

Werken bij Hanzeland

Werken bij Hanzeland

Regelmatig vragen wij de beste mensen voor onszelf. In deze tijden van groei weten steeds meer ondernemers ons te vinden. Vanuit onze ‘branche-gerichtheid’ komen we graag met je in gesprek, wanneer je specifieke branchekennis hebt binnen ons vakgebied (uitzend-, recruitmentervaring). Ook wanneer je het gevoel hebt om méér verantwoordelijkheid te kunnen dragen, moet je eens contact met ons opnemen.

Maak je profiel

Upload je CV

Upload nu je CV en laat Hanzeland Personeelsdiensten jou helpen met het creëren van jouw volgende carrièrestap! Wij weten dat het vinden van een geschikte baan niet altijd even makkelijk is. Daarom gebruiken we onze netwerken en proactieve marktbenadering om voor jou, de ideale baan, te vinden. We doen het samen!

pesson
Stagiairs

Stagiairs

Doorgaans bieden we mbo & hbo stagiaires vanuit relevante studierichtingen een uitdagende stageplek aan. Omdat we veel in je investeren, gaan we alleen voor een stageperiode van minimaal zes maanden. Heb je interesse? Neem dan contact op met ons.

Contact

Stuur ons een mail

Onze deur staat open voor al je vragen en opmerkingen. We helpen je graag verder. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

png